On northern routes CP wil play a solo set at the vernissage of the "On Northern Routes" exhibition on 6. december 2018.

Dec 6 at 6 PM – Dec 20 at 2 AM

Basement, Enghavevej 42.

https://www.facebook.com/events/197133324533346/

Dørene er åbne fra kl 18:00, hvor man kan få lov at vandre rundt i Kælderen på opdagelse og betragte de forskellige værker.

18:30 – KAGE!!

19:00 – Claus Poulsen – Bonsai state of mind. Claus Poulsen vil tage os med på en indre rejse, i det organiske plantevæsen. Vi vil her undersøge hvordan mennesket og planten kommunikere ved hjælp af specielle instrumenter og lyd.

20:00 – Syrehvalpen – Northern Travellesque. Jonny vil tage os ud på endnu en rejse i hans private lydbibliotek af feltoptagelser. Denne gang skal vi til Island. Vi bevæger os i det golde, guddommelige og ikke mindst utilgivelige miljøer, under vand, ind i grotter og ud over stepperne.

20:30 – Mikael Tobias – Ambient Meditations. Mikael Tobias runder de musikalske indslag af med et fortryllende ambient set, med syret lapsteel guitar og mystiske lydflader krydret med kølige prikkende teksturer, der tvinger sindet ind i en dynamisk og følelsesladet meditation.

De udstillende kunstnere er, indtil videre;
David Hernan (Danmark)
Eglé Plytnikaité (Latvia)
Hanuka Lorengel (Lithuania)
Illar Gunilla Persson (Sweden)
Jonny Rottman (Denmark)
Patricia Rodas (Finland)
Sofie Husum Johannesen (Denmark)
Thomas Jacobsen (Denmark)

Share Post :