Blind Man’s Band at Vinterjazz ’19 Blind Man's Band plays at Koncertkirken 3. February 2019.

FB event for the concert: https://www.facebook.com/events/281804755813632/

KoncertKirken

Blågårds Plads 6A, 2200 Copenhagen
3. Fabruar kl. 20
Entré: 100 DKK / Stud: 50 DKK
Døren åbner 19.30

Blind Mans Band

Claus Poulsen – bass, clausophone
Christian Rønn – tangenter
Kevin Angboly – trommer

Blind Mans Band stikker igen hovedet ud og inviterer til intens lydfest. Den faste kerne, duoen Claus Poulsen og Christian Rønn, indspillede forrige år – med Kevin Angboly (fr) på trommer, albummet “Blind Mans Band”, som anmelderne tog godt imod:
“The three fearless musicians sound as enjoying chaotic interplay that is always on the verge of a noisy meltdown, skyrocketing as fast as possible, head-on to the most intense, psychedelic mode possible.” (The Free Jazz Collective)
“Trænger du til at få ryddet op i sindet? Så skal du ikke høre Blind Man’s Band. Ellers kan du godt forsøge. Jeg blev slemt fornøjet over deres heftige niveau. “ (Jazz Nyt)
https://blindmansband.bandcamp.com/album/blind-mans-band

***

Simon Brinck Ensemble

Simon Brinck – guitar
Mika Persdotter – bratsch og viola d’amore
Jeppe Skovbakke – kontrabas
Anders Vestergaard – trommer

Simon Brinck Ensemble spiller nyskrevet partiturmusik med improvisation og elektroniske elementer. Simon Brinck har en baggrund indenfor rytmisk guitarspil af forskellig art, elektronisk musik samt klassisk komposition, og fusionerer i dette ensemble, på en legende måde, sine forskellige arbejdsmetoder og musikalske udtryk. Musikken er ofte melankolsk og kan give associationer til romantisk musik fra det forrige århundrede, jazz og andet, og er er gennemkomponeret, men med plads til improvisationer. Udover den elektriske guitar, består ensemblet af bratsch, kontrabas og trommesæt.

 

 

Share Post :