En samling af ny dansk musik CP track on double tape compilation by Pladeselvskab, released 30. july 2019.

Pladeselvskab præsenterer En Samling Af Ny Dansk Musik. En fejring af dansk eksperimenterende musik i al sin mangfoldighed. Det fejrer vi med et lille arrangement i Insula på Blågårdsgade tirsdag den 30 juli 2019. Her kan du se en liste over de kunstnere der medvirker på udgivelsen: Mellow Ginger, Bona Fide, Yngel, Gry Bagøien, Marie Eline Hansen, Asger Valentin, Brynje, Andrea Agerbo, Danielle Dahl, Claus Poulsen, Jon Dræby og Asmus busk, Anna Wærum, Anders Boserup, sortlegeme, Bankerot, Jonas Torstensen, Øjerum, Grøn, Scarecrow, Ydegirl og Xenia Xamanek, Sonja la Bianca og Heine Thorhauge Mathiasen, Clarissa Conelly, Julie Boris

Release party: https://www.facebook.com/events/2146719242120712/

Kassettebånd med håndlavede omslag.

Share Post :