Early new year’s CAMcert features special guests Star Turbine (NO/DK) and Martin Palmer (NO). Private concert 30. december 2019 in Copenhagen.

Lige inden nytår spille CAM deres CAMcert nummer 33. Vi havde besøg af vores gode venner Sindre Bjerga og Martin Palmer fra Norge og overvejede at lave en støjlandskamp DK vs NO. Men da vi ikke havde nogen neutral kommentator, blev ideen droppet. I stedet spillede vi en 3-lags koncert. Første sæt var Star Turbine, min duo gennem snart 10 år med Sindre. Derefter skulle CAM spille, men M var syg! Derfor omdøbte vi Martin til vores reserve-M og spillede CAMcert #33 med ham. Og når nu vi alligevel alle var der, og publikum stadig så glade ud og ikke var gået, nuppede vi et fælles sæt til sidst, SCAM!

https://triocam.bandcamp.com/album/191230


 

 

Share Post :