Regnvåd Drivsomhed Digital EP release by Tine Saxild & Claus Poulsen, 18. September 2023.

Regnvåd drivsomhed begyndte under vinter-corona som en undersøgelse af den grå hverdags enkeltheder: oplevelsen af at på en gang blive siddende og samtidig rejse et sted hen i os selv; at lydende tager os ud og vandre rundt i Islands snedriver, mens vi studerer et støvkorns dalen i lys, trygt tilbage i stuen på én og samme tid. I et kaotisk og sensitivt spændingsfelt mellem kunst og musik opstår der et vakuum hvori luftige knitrende universer springer frem. Regnvåd Drivsomhed er en hyldest af sensitiviteten i det subtile, en lytten til det indre og ydre vi omgiver os med, og en åbenhed for de verdener som opstår. En improviseret musisk oplevelse af Tine Saxild og Claus Poulsen på vokal, pind, klokke, pedaler, kalimba, brændeknude, keyboard, zither og bas.

Indspillet 2021

Udgivet 18. september 2023
Produceret af Claus Poulsen

Mastereret af Joachim Michaelis


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *